skip to Main Content

ARMASTAGE OMA 40NDAID ELUAASTAID | TUNDKE END NAGU VAREM

Kas olete kogenud mitmeid aastakümneid regulaarseid tsükleid koos ettearvatavate emotsionaalsete ja füüsiliste muutustega, kuid nüüd, 40ndatesse jõudes, on menstruatsioonid äkitselt muutunud ebaregulaarseks, te kogete füüsilisi muutusi ja järske emotsionaalseid kõikumisi?

 

40ndates eluaastates algavad naistel hormonaalsed muutused, mis viivad menstruatsioonide lakkamiseni, peamiselt östrogeeni vähenemise tõttu. See põhjustab muutusi tavapäraselt regulaarsetes menstruatsioonides, muutes need ebaregulaarseks ja intensiivistades PMS-iga sarnaseid sümptomeid. Teekonda menstruatsioonidest nende lõppemiseni ei ole piisavalt sageli arutatud.

 

See on teekond, kus võite kogeda mõnel kuul pikemaid ja raskemaid menstruatsioone; mõnel kuul need korduvad; ja mõni kuu ei ole neid üldse. Menstruatsiooni vereeritus võib olla minimaalne või kõige tugevam, mida olete kunagi kogenud. Kombineerige seda emotsionaalsete (ärrituvus, meeleolumuutused) ja füüsiliste (kõhupuhitus, unepuudus) sümptomite kogumiga, mis sarnanevad premenstruaalse sündroomiga (PMS), ja see eluperiood on suur väljakutse. Kahjuks võivad need, kellel on iga kuu PMS-iga kogemusi, tunda sümptomite tugevnemist ja muutumist intensiivsemaks selles eluetapis.

 

Ärge muretsege, sest on normaalne, et selles eluetapis esinevad ebaregulaarsed menstruatsioonid, mis algavad umbes 40ndates eluaastates. Te lähenete oma reproduktiivse staadiumi lõpule, mida nimetatakse ka perimenopausiks, ja selles etapis võib menstruatsioonide puudumine või nende vahelejätmine toimuda mitmel põhjusel, välja arvatud rasedus. Peamine põhjus, miks te märkate muutusi igakuises tsüklis, võib olla östrogeeni vähenemine, mis algab naistel 40ndates eluaastates, asetades reproduktiivsüsteemi hormonaalse tasakaalutuse olukorda.

 

Pole vaja muretseda – sellel teekonnal saate toetust. Rääkige kindlasti sellest oma arsti või günekoloogiga järgmisel visiidil, et veenduda, et  toimuvatel muutustel ei ole muid põhjuseid. Rohkem teavet saades võite oma meelerahu leida.

 

Te saate leevendada sümptomeid, mis kaasnevad käimasolevate hormonaalsete muutustega, mis on selles eluetapis normaalsed ja loomulikud, kasutades Femarelle® Rejuvenate’i, looduslikku toidulisandit, mida toetavad ulatuslikud teadusuuringud ja mõjukad arstid kogu maailmas.

 

Miski ei saa taastada teie regulaarset menstruaaltsüklit, kuna see on normaalne füsioloogiline protsess, mille keha peab läbima. Femarelle® Rejuvenate võib aidata taastada tasakaalu, mis on vajalik ebameeldivate sümptomite vähendamiseks ja elukvaliteedi taastamiseks.

 

TOIDULISAND. TOIDULISAND EI ASENDA TASAKAALUSTATUD JA TÄISVÄÄRTUSLIKUT TOITUMIST.

Back To Top